Lucian Mindruta - cu bicicleta la Sinaia

Lucian Mîndruță organizează de 10 ani încoace tura de ieșire cu bicicletele la mare, care a ajuns la cifre respectabile: 450 de bicicliști au pedalat anul trecut 300 km pe ruta București-Amara-Năvodari.

Mîndruță vă propune și o tură la munte, în perioada 18-19 iunie, pe traseul București-Târgoviște-Sinaia, cu întoarcerea tot pe bicicletă. În total, participanții vor parcurge 260 km în două zile de pedalat. Ritmul propus e lejer, 20 km/h.

Pachetul de înscriere costă 320 de lei și conține: o noapte de cazare la hotel de trei stele în Sinaia, cină festivă și mic dejun. Bicicliștii vor beneficia și de asistență tehnică, autocar pentru cine nu mai poate continua, transportul bagajelor, ambulanță și puncte de alimentare cu apă și alimente.

Înscrierile se fac pe pagina cubicicletalamare.com

Și Mîndruță nu se oprește aici, mai are programate alte trei ture în această vară: o ieșire în Deltă, o tură în Transilvania și un drum la Cazane.

Alte trei ture sunt programate in aceasta vara: Cu bicicleta in Delta(Tulcea – Partizanu si Tulcea – Braila, 1-3 iulie), Cu bicicleta in Transilvania(Cluj-Targu Mures-Sighisoara, 9 si 10 iulie) si Cu bicicleta la Cazane” (Herculane – Moldova Noua si Herculane – Baia de Arama, 20-21 august)

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.