Aleargă în apartament - Kondition HM-3800

Pandemia asta blestemată cu coronavirus COVID-19 a apărut fix în momentul în care atinsesem cea mai bună formă sportivă de până acum la alergare. Reușisem să cobor de două ori sub 19 minute pe 5 km, o ”performanță” la care nici nu speram anul trecut.

Jurnal sport coronavirus

Aveam planuri mari, îmi trecusem pe listă concursuri de alergare și triatlon unde visam noi recorduri personale.

M-am resemnat, sezonul sportiv avea să fie ratat, m-a îngrozit însă ideea că, sechestrat în apartament, îmi voi pierde forma. Am încercat să alerg pe loc, însă n-a fost o idee prea bună, aproape am făcut entorsă la un picior, după două astfel de ”alergări”, care n-au durat mai mult de 30 de minute.

Salvarea a venit de la eMAG.ro care mi-a trimis o bandă de alergare pentru a mă ajuta să păstrez continuitatea antrenamentelor, dar și pentru a promova sportul acasă în vreme de coronavirus. Aparatul este marca Kondition HM-3800 și poate fi cumpărat de aici: https://bit.ly/2UpPG6Q.

Kondition este marcă proprie eMAG.ro, care produce sub această umbrelă biciclete de fitness, benzi de alergare, role, skateboard-uri, chiar și încălțăminte sport.

Această bandă de alergare a ridicat moralul întregii familii. Cel mai tare s-a bucurat Natalia, care practică atletismul încă de la vârsta de patru ani, iar până să vină pandemia mergea de trei ori pe săptămână la antrenamentele de atletism. S-a acomodat cu banda imediat și îi dă non-stop târcoale :).

O să revin și cu un articol de tip review, vă pot spune însă din start că este o bandă de alergare perfectă pentru apartament și că este silențioasă. Am 90 kg și când alerg tropăi ca un elefant, dar banda absoarbe bine șocurile și păstrează zgomotele pentru ea.

APEL LA SOLIDARITATE!

#staiacasa! Fii responsabil(ă), izolează-te cât poți de mult acasă, nu ieși afară decât în cazuri de strictă necesitate! Protejează-te pe tine, dar și pe cei din jurul tău! Poți să faci sport și în confortul casei tale. Știu, nu e ca afară, dar trebuie să ne adaptăm contextului actual.

Cel mai concret ajutor cu care putem contribui și noi în lupta împotriva acestei pandemii este să stăm acasă. Știu, e foarte greu, mai ales pentru oameni activi, dar asta e soluția. Nu te expune inutil riscurilor. Arată că-ți pasă, stai acasă!

Jurnal de sport în criză de coronavirus

Am început un jurnal de sport în care povestesc cum mă antrenez în casă, citește-l, poate te inspiră. Până acum am publicat:

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE