Antrenament bicicleta Seciu

Săptămâna trecută am fost la  Seciu, pe unde se ţine şi concursul Drumul Vinului, din cadrul Road Grand Tour. Aveam de executat nişte intervale cu bicicleta la deal, după care, la desert, o alergare de 30 de minute, tot la deal.

Nu m-am antrenat deloc pe dealuri anul acesta, motiv pentru care eram îngrijorat că nu voi face faţă. În planul de antrenament aveam de făcut nouă seturi de intervale. Un set conţinea şase minute, împărţite după cum urmează: trei minute în zona 3-4, două minute în zona 4-5 şi un minut, aoleu şi vai de mine în zona 5-6.

Am dus antrenamentul până la capăt, dar vreau să vă spun că minutul ăla cu zona 5-6 parcă nu se mai termina, în el se concentra veşnicia. Am tras cât am putut de tare acolo, pedalând în picioare şi de vreo două ori am văzut steluţe verzi şi albastre :).

După ce am terminat sesiunea de antrenament pentru bicicletă şi am început să alerg la deal am simţit că am nevoie de o inimă în plus, aşa cum simţisem cu câteva minute mai înainte nevoia unui pinion mult, mult mai mare la bicicletă.

A fost greu, dar mai vreau la deal, a început să-mi placă.

Antrenament alergare la deal

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE