Alergare

Faptul că am depășit 100 km alergați în această lună este o performanță personală. Nu este o distanță care să-l sperie pe un alergător profesionist. În cel mai fericit caz îi smulge un zâmbet înțelegător, dar pentru mine, 100 km înseamnă mult.

Adidașii se comportă admirabil. N-am făcut până acum nicio bătătură de la ei, sunt ușori, nu transpir ca naiba, nu put. Mi se pare mai buni decât cei vechi, Nike.

Per total, luna aceasta am alergat 104,09 km, am consumat 9.723 de calorii (yes!), iar durata totală a fost 9h:52m:01s.Sper să se pună kilometrii ăștia și la antrenamentul pentru primul maraton 🙂

Apropos, ieri am alergat 5 km, adică prima sesiune de antrenament pentru programul pe care-l voi urma de pe myasics.com. În program scria ca trebuie să fie sesiune de jogging, adică să alerg relaxat, să nu mă uit la ceas.

Dar ceasul nu m-a lăsat. Tocmai când alergam l-a găsit să-și consume bateria și să-mi creeze mie un stres în plus, drept pentru care am mărit ritmul și am scos cel mai bun rezultat personal din 2012 pe distanța de 5 km: 25′ 21”. 

Este o îmbunătățire considerabilă, mai ales în condițiile în care pe la începutul primăverii nu eram în stare să scot sub 30 de minute distanța de 5 km. Și dimineață am avut o surpriză plăcută. Nu mă mai cântărisem de vreo două săptămâni, motiv pentru care știam că am 94 kg. Ei, bine, am 92,5 kg mai nou. Încă o victorie. Mă simt și mai motivat acum.

Comentarii

PUBLICITATE:Cumpără de pe eMAG.ro și Biciclistul.ro primește un comision.