Stirile zilei - ciclism, triatlon, alergare

Știrea zilei, este, fără îndoială, recordul mondial pe distanța de 5km pe care l-a făcut Joshua Cheptegei, cu un timp incredibil de 12:51 la Monaco Run 5km. A alergat singur de la bun început, are 23 de ani și a surclasat vechiul record mondial cu 27 de secunde! Detalii aici.


Ulisse Gheduzzi, un om minunat, care i-a antrenat și pe copiii mei la mountain biking, a înființat echipa de ciclism Living Bike Faresin Team. “Vrem să dezvoltăm o altă zonă a ciclismului, nu este neapărat zona de performanță, ci zona celor care abia au luat contact cu acest sport pe două roți. Ne dorim să dezvoltăm partea în care copiii încep să practice ciclismul”, a spus Ulisse într-un interviu pentru bikefm.ro.


Paul Georgescu a plecat spre Antarctica să înoate în apele înghețate cel puțin o milă, cu intenția de a doborî recordul mondial la distanță înotată în astfel de ape. Ultimul antrenament al lui Paul a fost în lacul Snagov, care avea 3,6 grade Celsius – a înotat 2 km.


Alex Ion, campionul național la triatlon olimpic, și-a făcut pagină de Facebook, unde a promis că va publica sfaturi utile și informații despre antrenamentele și competițiile sale. Pagina sa este aici: https://www.facebook.com/alexiontriathlete/


Eduard Novak, președintele Federației Române de Ciclism, a fost invitat la emisiunea Morning Glory, de la Rock FM.


Alexandru Corneschi a petrecut aproape două luni în Portugalia, într-un cantonament la Monte Gordo. Primul test: Sevilia Marathon, pe 23 februarie. Alex a oferit detalii despre antrenamentele din Portugalia și planurile sale pentru viitor.

Te-ar putea interesa să citești și despre:

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE