Aţi auzit de editura Preda Publishing? Scoate cărţi despre mari sportivi ai lumii. Mi-au trimis trei cărţi pentru review, la solicitarea mea, şi deja m-am apucat de treabă.

Ce-am primit:

  • Sunt aici pentru a câştiga – performanţa prin ochii unui campion mondial – Chris “Macca” McCormack, împreună cu Tim Vandehey;
  • O viaţă fără limite – Chrissie Wellington şi Michael Aylwin;
  • Nu doar despre bicicletă – povestea unui nou început – Lance Armstrong, împreună cu Sally Jenkins.

Carti Preda Publishing

 

Chris McCormack, pentru neştiutori, este unul dintre cei mai mari triatlonişti din lume. Are în palmaresul sportiv peste 200 de victorii, dintre care 12 competiţii Ironman. Aici includem două ediţii din Hawaii, finala mondială Ironman, şi şapte campionate mondiale.  În cartea sa, Chris McCormack dezvăluie cum şi-a antrenat mintea şi şi corpul pentru a ajunge CAMPION. Este o carte despre victoriile sale, obţinute cu o perseverenţă ieşită din comun.

Preda Publishing - Chris McCormack

Chrissie Wellington este varianta feminină a lui Chris McCormack. A apărut pe scenă de nicăieri (nu se întâmplă asta cu toţi marii campioni?) şi îşi zdrobeşte concurenţa cam în acelaşi fel în care o face Usain Bolt, cel mai bun atlet de viteză din lume din prezent.

La 32 de ani a şocat lumea sportivă, după ce a câştigat finala de la Hawaii – 3,86 km de înot, 180 km de ciclism şi maraton, după ce în urmă cu nouă luni lucrase ca funcţionar public. De atunci a stabilit numersoase recorduri mondiale, cu timpi consideraţi imposibili pentru femei. De-abia aştept să-i citesc povestea.

Preda Publishing - Chrissie Wellington

Despre Lance Armstrong mai are rost să mai zic ceva? De şapte ori câştigător al Turului Franţei, acest om, considerat de mulţi un fel de semizeu, a gustat din cupa plină cu ambrozie a zeilor, iar succesul său părea că nu se va mai termina niciodată. Dar Lance Armstrong, învingător al cancerului, este, până la urmă, un muritor, un om care din păcate s-a dovedit a fi un bagaj de minciuni. A pierdut tot, dar nu cred că povestea lui s-a terminat.

Cartea pe care am primit-o de la Preda Publishing este scrisă imediat după ce Lance Armstrong a câştigat Turul Franţei în 1999. Sunt sigur că a fost, este şi va rămâne o sursă de inspiraţie. Este vorba despre supravieţuirea lui Lance Armstrong în lupta cu această boală nemiloasă, care lasă atât de puţini supravieţuitori în urma sa, este vorba despre un exerciţiu de voinţă incredibil. Aştept cu nerăbdare s-o citesc.

Preda Publishing - Lance Armstrong

Preda Publishing este o editură unică pe piaţa românească, dedicată în întregime sportului, în toate formele sale: alergare, ciclism, triatlon, alpinism sau sporturi cu mingea.

Vă invit să aruncaţi o privire asupra ofertei lor, sigur veţi găsi ceva care să vă stârnească.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

One thought on “Trei cărţi de la Preda Publishing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.