Mihai Vigariu la Kona 2018

Am văzut ieri prezentarea video pe care a făcut-o Mihai Vigariu despre cursa pe care a avut-o la Frankfurt. O redau mai jos, pentru cei care nu au văzut-o şi revin pe urmă la subiect.


Aşa. Nu e prima oară când Mihai explică şi analizează o cursă la care a participat. Îmi place stilul lui exhaustiv, de a se analiza din toate părţile. Eu sunt un amator, nu mă antrenez ca un profesionist şi, evident, nici nu concurez ca un profesionist. Însă de multe ori oameni ca Mihai mă inspiră şi de multe ori încerc să adaptez şi eu ce face el.

De multe ori aflu de la Mihai Vigariu contextul în care a concurat, ce probleme a avut cu nutriţia (sau cum l-a ajutat), despre planul său de cursă, despre execuţie sau despre greşeli. Sincer, după ce-i urmăresc filmuleţele nu-mi vie să-i mai adresez nicio întrebare, omul acoperă toate aspectele.

Cred că modul acesta de a comunica despre el îl ajută enorm: îi ţine pe fani aproape, îi ţine în priză şi pe sponsori, îi inspiră pe alţi sportivi amatori sau chiar profesionişti. Mihai Vigariu este una dintre sursele preferate ale oricărui jurnalist sau blogger sportiv, e atât de uşor să lucrezi cu el!

Ar fi bine ca şi alţii să-i urmeze exemplul.

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE