Saucony Kinwara 10 - pantofi alergare

Saucony Kinvara 10 este noul meu partener de alergare începând de astăzi. Modelul nu-m era străin, văzusem acești pantofi de alergare la antrenamentele Unstoppable Sport Club, folosiți de Beres Hunor și Răzvan Ene, sportivi sponsorizați de Saucony România.

Saucony Kinwara 10 - pantofi alergare

Amândoi s-au declarat încântați de Kinvara 10, pentru că sunt ușori, rezistenți și se pretează pentru mai toate distanțele, atât cele rapide, cât și cele lungi, cum ar fi semimaratonul sau chiar maratonul.

Prin urmare, am acceptat fără să stau pe gânduri propunerea Saucony România de a testa acest model de pantofi de alergare – voi reveni cu un articol dedicat cu impresiile mele.

Până atunci, vă las o galerie foto cu Saucony Kinvara 10, sunt frumoși foc, mai ales acum, când sunt curați și noi.

I-am primit într-un moment numai bun, pentru că duminică mă așteaptă un test de 5 km și mai mult ca sigur că mă voi încălța cu ei.

Saucony Kinvara 10 costă în jur de 440 lei (i-am văzut la Hervis).

Brandul Saucony a fost fondat încă din 1898, la doar doi ani după prima ediție a Jocurilor Olimpice moderne și la un an după primul maraton de la Boston.

Îmi place filosofia lor:

”Am descoperit că alergarea este un mijloc către un scop. Alergăm pentru forma fizică și pentru sănătate mentală. Alergăm pentru înghețată și pentru bere. Alergăm pentru noi înșine și pentru comunități. Alergarea scoate ce-i mai bun din noi și umple golul dintre ceea ce suntem și ceea ce vrem să devenim” (Sursa: Saucony pe Facebook)

Saucony a intrat pe piața din România în 2019, iar produsele lor pot fi achiziționate de la diverși retaileri, însă compania are în plan pentru viitorul apropiat lansarea unui magazin online.

Te-ar mai putea interesa să citești și:

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE

This will close in 0 seconds