Răzvan Ene s-a clasat pe locul 2 la H3RO by TriChallenge 2019, proba Olimpică, în spatele lui Daniel Attila, pe care știa că nu-l poate depăși. Și-a propus însă să facă o cursă bună, cât mai aproape de nivelul său de pregătire.

Razvan Ene - H3RO by TriChallenge 2019 - alergare
Foto: Radu Cristi

”La proba de înot am ieșit neașteptat de bine, al patrulea, la două minute de primul lor. Înotul nu este proba mea favorită și luasem în calcul că voi avea de recuperat timp prețios la bicicletă”, a declarat Răzvan Ene pentru Biciclistul.ro.

Răzvan n-a avut prea mult de recuperat, după T1 ajunsese deja pe locul 3, iar după încă 2,5 km din traseul de ciclism se afla instalat pe a doua poziție, pe care nu a cedat-o în niciun moment până la linia de finish.

”Proba de ciclism a fost așa cum mă așteptam, rapidă. Este al cincilea an consecutiv în care particip la concursul de la Mamaia, știu foarte bine traseul, îmi place să particip aici, m-am simtit mereu bine și nu am simțit vântul potrivnic, a bătut mai mult din lateral”.

”Cel mai bine m-am simțit la proba de alergare, care este proba mea favorită. Am intrat în alergare cu resurse și pot spune că tot timpul am avut senzația că pot alerga mai tare”, a spus Răzvan Ene.

Răzvan Ene știa că nu-l mai poate ajunge din urmă pe Daniel Attila, dar totuși a alergat în forță, cu negative split.

”Este al treilea an consecutiv când ies pe locul 2 la această probă, ceea ce nu poate decât să mă bucure și să mă motiveze pentru viitor”, a spus Răzvan Ene.

Sezonul de triatlon nu s-a încheiat pentru Răzvan Ene, care în octombrie va participa la proba olimpică de triatlon din cadrul Campionatului Mondial Militar, unde și-a propus să obțină un rezultat cât mai bun.

Răzvan Ene este colonel în cadrul Statului Major al Forțelor Terestre și are o experiență sportivă de peste 15 ani de pentatlon militar.

Interviuri după H3RO by TriChallenge 2019

Te-ar mai putea interesa să citești despre Răzvan Ene și:

By Emilian Nedelcu

Editor Biciclistul.ro | emilian.nedelcu@gmail.com | 0724.479.508 | FACEBOOK | | YOUTUBE